Sluis, Hulst en Terneuzen richten beheer openbare ruimte gezamenlijk in

Het is een groeiende trend. Gemeenten die steeds verder gaan in de gezamenlijke aanpak van het beheer van de openbare ruimte. In Zeeuws-Vlaanderen gaan nu ook de gemeenten Sluis, Hulst en Terneuzen hun beheer samen inrichten. Na een uitgebreide aanbestedingsprocedure is besloten dit met Obsurv te doen.

Overstap
Daar waar de overstap naar Obsurv voor de gemeente Sluis misschien voor de hand lag omdat zij al gebruik maakte van dg DIALOG BOR van Grontmij, was Obsurv voor de andere twee gemeenten een nieuwe kennismaking. Hulst en Terneuzen stappen over van XEIZ, het beheersysteem van Arcadis dat sinds enige tijd niet meer verder wordt ontwikkeld. De overstap naar Obsurv levert schaalvoordeel en winst op voor de 3 gemeenten. Na de afronding van de aanbesteding eind april, zijn de gemeenten direct gestart met de implementatie van Obsurv. Daardoor is de verwachting dat op 1 september het nieuwe beheersysteem in gebruik wordt genomen.

Nieuwsgierig naar Obsurv?
Wilt u meer weten over Obsurv en de veelzijdige mogelijkheden van dit beheerpakket? Neem contact met ons op. We vertellen u graag meer of komen langs voor een demonstratie. Of vraag heel eenvoudig een tijdelijke licentie aan en bekijk Obsurv met eigen ogen.

 

licentie aanvragen