Sint-Niklaas kiest voor Obsurv

Na een uitgebreid en intensief selectietraject heeft de stad Sint-Niklaas gekozen voor Obsurv, het web-based beheersysteem voor de openbare ruimte van Grontmij. Tijdens het selectietraject konden medewerkers van Sint-Niklaas het beheersysteem uitproberen en persoonlijk de gebruiksvriendelijkheid van Obsurv ervaren.

Inrichting van het beheersysteem
Bij de implementatie van Obsurv zal het beheersysteem zo worden ingericht dat de gebruikers optimaal hun gegevens kunnen vastleggen in Obsurv. Op deze manier zullen zij snel en efficiënt antwoord kunnen geven op vragen uit de organisatie over de openbare ruimte.

Bestaande informatie converteren
De bestanden met de objecten in de openbare ruimte die Sint-Niklaas heeft laten inventariseren, worden geconverteerd naar Obsurv. Daarnaast zal de prijzenbibliotheek, die standaard wordt meegeleverd, worden afgestemd op de wensen van de gemeente.

Gebruikers opgeleid
Tot slot worden de gebruikers opgeleid in het werken met Obsurv, waardoor de stad Sint-Niklaas al snel in staat zal zijn om zelf haar onderhoudsplanningen op te stellen en alternatieven door te rekenen.

Wilt u ook meer weten over Obsurv?
Wilt u ook weten wat de inzet van een beheersysteem zoals Obsurv zou betekenen in uw gemeente? Vraag dan gratis een tijdelijke licentie aan en aarzel niet contact op te nemen met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zij helpen u graag verder.

 

contact