Tongeren houdt stevig grip op beheer publieke ruimte

Tongeren investeert veel in de aanleg en het onderhoud van de weginfrastructuur. Dankzij de conditiemetingen die in 2015 door Sweco zijn uitgevoerd, en door de toepassing van het beheersysteem Obsurv, heeft Tongeren stevig grip gekregen op de planning, begroting en uitvoering van de werkzaamheden.

Gemeente Cranendonck

“Integraal beheer. Dat is de ambitie van de gemeente Cranendonck waar het gaat om de leef- en werkomgeving. En dankzij Obsurv wordt dat ook mogelijk.”

Gemeente Sittard-Geleen

“Regulier onderhoud en vervanging kost miljoenen. Met Obsurv weet ik zeker dat ik de juiste keuzes maak op basis van juiste gegevens.”

Gemeente Woerden

“We hebben 2 weken lang uitvoerig verschillende beheerapplicaties getest. Dit was een onderdeel van onze aanbestedingsprocedure. Obsurv is overduidelijk als winnaar uit de bus gekomen als meest  gebruiksvriendelijke beheersysteem.”

De Kompanjie

“Ik had van tevoren niet verwacht dat het proces zo vlekkeloos zou verlopen. Naast goede software, heeft Sweco ervaren beheerprofessionals. Hierdoor is het project naar volle tevredenheid opgeleverd én conform planning en budget.”